Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

τι μαλλια κουβαλας μωρε, παλι καλα δε σ' εχουν παρει τα χιονια, εχεις χιονια βλακειας ακομη



Αντιθέσεις και μονόλογος .

Θα καταπιαστώ από μια φράση που διάβασα , ας την ονομάσουμε ερέθισμα .Εξ’ άλλου οι ιδέες και οι σκέψεις μας είναι αποτέλεσμα διαφόρων , και αρκετά συχνά , συνδυασμένων ερεθισμάτων .

‘’Η τρελή ιδέα είναι ότι τα πάντα στον κόσμο είναι διπλά! Το καθένα με το αντίθετό του.’’

Με αυτή την φράση καθησυχάστηκα ! Δεν είμαι εξωγήινος τελικά. Είμαι άνθρωπος με Α κεφαλαίο και κάτι παραπάνω , θηλαστικό στο γένος των ζώων , μα δεν ξεφεύγω απ ‘την πορεία του ανθρώπινου γένους .Όπως έχω μέσα μου το καλό , έχω και το κακό , το γενναίο και το δειλό , το σκληρό και το ευαίσθητο .Δεν γίνεται να αποτελούμε μονάχα από το ένα ή το άλλο .Οι αντιθέσεις είναι οι ίδιες μας οι συμπληρώσεις στον εαυτό μας .Χωρίς και τις δύο μεριές , δεν θα επιβίωνε καμιά , διότι αυτό θα ήταν υπερβολή . Υπερβολή στην καλοσύνη , υπερβολή στην κακία , απ’ τα οποία θα κατέληγε κάποιος στην καταστροφή , τόσο την δική του , όσο και των γύρο του. Η υπερβολή , εν μέρει , αποφέρει σε αρνητικά αποτελέσματα , όσο περίεργο και ανορθόδοξο ν' ακούγεται . Χωρίς ,βέβαια, να περικλείω την λέξη υπερβολή στο απόλυτο .
Επομένως , να είσαι περήφανος που έχεις ''διπλή προσωπικότητα'' .
Ένα ερώτημα θα θέσω , απ ‘το οποίο θα καταλάβεις όλα τα παραπάνω : ‘’ Τι θα έκανε το γινγκ χωρίς το γανγκ ? ‘’

Όπως μπορείς να διακρίνεις ,έχει τονιστεί το γράμμα μ και π , διότι το κείμενο είναι μια μαλακία και μια παπαριά..
(για οποιον ενδιαφέρεται: μ>π, που σημαίνει οτι τα μ σε αυτο το κειμενο ειναι περισσοτερα απο τα π. Δηλαδη η μαλακια εχει παντα τα πρωτία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου